Bereid je voor op de BergermeerRun met dit schema

Het is inmiddels de vijfde keer dat wij deze ontzettend leuke loop organiseren. Dwars door de wijk en de directe omgeving. Daarbij mag natuurlijk Park D’Oude Kwekerij niet missen. En hoe leuk is om het om ook eens over een stuk terrein te lopen waar je normaliter niet komt? We mogen ook dit jaar weer over het terrein van de waterzuivering en vandaar uit via de Gasfabriek weer terug de wijk in te gaan. Via daar gaan we naar de Atletiekbaan waar we de 400 meter meepakken. Uiteindelijk gaan we weer terug de wijk in en komen we weer terug op het sportveld uit, we hebben nu 5 km afgelegd. Voor degene die na 1 rondje het nog niet genoeg vinden, die plakken er gewoon nog een ronde achteraan en lopen de 10 km.

De BergermeerRun zou de BergermeerRun niet zijn als er geen goed doel aan de loop zou hangen. Ook dit jaar hebben wij besloten om een deel van de opbrengst weer over te maken aan Het Praethuys. Het Praethuys is een laagdrempelige organisatie waar iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft terecht kan. Niet alleen voor volwassenen, maar juist ook voor kinderen! Hoe meer mensen er dus meelopen, hoe hoger de opbrengst voor deze mooie organisatie, nodig dus gerust ook vrienden, familie en kennissen uit om mee te lopen!

Om dit jaar ook echt iedereen mee te laten doen, hebben we een handig en eenvoudig schema opgesteld om jezelf voor te bereiden op de 5 km. Zo is het met dit schema heel goed mogelijk om in maar 6 weken tijd toch goed voorbereid de 5 km hardlopend te doen (en af en toe een stukje wandelen en genieten van de mooie Bergermeer is natuurlijk ook niet erg…. 😉)!
Hopelijk zien we zo veel mogelijk inschrijvingen tegemoet zodat we er op 24 september opnieuw een ontzettend gezellige en sportieve dag van kunnen maken. En loop je zelf niet mee, kom dan toch om de andere lopers aan te moedigen!