Daar komt de IJskar!

Meer goed nieuws van het catering-front: ook de ijscoman komt dit jaar weer!

Crêpes de ma mère

Goede Franse crêpes & galettes bakken is hun passie. Sandra’s creperie (uit de Bergermeer) komt dit jaar met haar pannenkoekencaravan. Dat wordt smullen!

Goede doel 2018: MEE

De BergermeerRun is altijd verbonden aan een goed doel, we lopen natuurlijk niet alleen voor onszelf! Dit jaar is het goede doel: Vrienden MEE. De stichting Vrienden MEE is een innovatiefonds dat het mogelijk maakt om projecten te realiseren voor mensen met een beperking. Voorbeelden hiervan zijn het project Supporters voor Supporters, SportWerkt en het Vrienden MEE Sportfonds. Hierbij wordt sport gebruikt om mensen zo normaal mogelijk mee te kunnen laten doen aan de maatschappij.

DJ Kes

Een mooi feestje kan niet zonder muziek! En daarom is ook dit jaar DJ Kes weer van de partij om ons op het start en finish veld (Nicolaas Beets sportveld) te voorzien van zijn beats!

2018: route ongewijzigd!

De Gas!Fabriek is ook dit jaar weer enthousiast over de BergermeerRun en dus blijft de looproute gelijk aan 2017, waardoor we ook dit jaar weer langs de Gas!Fabriek zullen lopen.

Save the date: BergermeerRun 2018

Jawel, de voorbereidingen zijn weer in volle gang voor alweer de 3e editie van de BergermeerRun. Schrijf de datum alvast op: zaterdag 29 september 2018 zal dit sportieve evenement wederom in de Bergermeer plaatsvinden. We hopen wederom op een mooie opkomst, prachtig weer en een geweldige dag!

Heeft u foto’s? Wij ontvangen ze graag!

Heeft u foto’s gemaakt van de BergermeerRun 2017? Wij ontvangen ze graag? Per email, wetransfer.com of op andere wijze. U kunt ons benaderen per email via maik@wijkverenigingbergermeer.nl

Winnaars bekend!

Alle uitslagen zijn bekend. De namen en foto’s kunt u hier bekijken

2.000 euro ingezameld voor het goede doel!

Dat de BergermeerRun een fantastisch evenement is voor de wijk en ver daarbuiten, wisten we natuurlijk al. Maar wat is het gaaf dat we met deelnemers en sponsors het voor elkaar hebben gekregen maar liefst 2.000 euro in te zamelen voor de Hartstichting! Namens de organisatie heeft Maik de cheque persoonlijk mogen overhandigen.