BergermeerRun 2020 afgelast

Helaas kan het niet anders dan dat ook de BergermeerRun dit jaar geen doorgang zal vinden i.v.m. het corona-virus. We slaan dus een jaartje over, maar hopen volgend jaar op een nog leuker en mooiere run dan ooit tevoren.

Sponsoren bedankt!

Ook dit jaar weer zijn we heel erg blij met de hulp van alle sponsoren. De hoofdsponsoren hadden we al genoemd natuurlijk, maar ook dankzij Jos Rood, All4Running, JumpSkillz, MonkeyTown, Kiddies, Fysiotherapie Adams en Kamper wordt het dit jaar weer een succes! Bekijk alle sponsors op onze sponsorpagina

In de pers

Ook de schrijvende pers heeft de BergermeerRun weer opgepikt:

Hoofdsponsoren bekend!

Met nog een maandje te gaan zijn de hoofdsponsoren van dit jaar bekend: Centrum Oosterwal en Concept Dakopbouw nemen net als vorig jaar gezamenlijk het hoofdsponsorschap voor hun rekening. En daar zijn we wederom blij mee en trots op!

 

Inschrijving 2019 geopend!

Jawel, het is zover! De inschrijving voor de BergermeerRun 2019 is geopend! Zowel voor de kidsrun als de 5km en 10km kan er nu al ingeschreven worden. En let op: op tijd online inschrijven is voordeliger dan op de dag zelf!

Kik hier om in te schrijven

Goede doel 2019: ’t Praethuys

De BergermeerRun is altijd verbonden aan een goed doel, we lopen natuurlijk niet alleen voor onszelf! Dit jaar is het goede doel: ’t Praethuys. Opgericht in 2002 wil dit huis wil drempelloos steun, aandacht en geborgenheid bieden aan mensen die geconfronteerd worden met kanker bij zichzelf of bij hun naasten. Iedereen in de ruime omtrek van Alkmaar is welkom. Zij worden ondersteund door een team van deskundige en betrokken vrijwilligers.