Over de BergermeerRun

Na het daverende succes van de eerste BergermeerRun organiseren we dit jaar met trots de tweede editie. Op deze pagina leest u er alles over.

Hartstichting

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. Van elke inschrijving zal €1,00 euro ten gunste komen van het goede doel, namelijk de Hartstichting. Naast de opbrengst uit de BergermeerRun zullen de hoofdsponsoren een bijdrage leveren aan dit goede doel. De keuze voor de Hartstichting is gemaakt omdat we deze tweede editie van de BergermeerRun opdragen aan onze buurtgenoot Niels Fleur. Niels heeft vorig jaar meegelopen in de eerste BergermeerRun maar is begin dit jaar overleden aan hartfalen. Door de BergermeerRun 2017 aan hem op te dragen en met de Hartstichting als goed doel vragen wij aandacht voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Meer hierover leest u hier op website van de Wijkvereniging Bergermeer.

Loop je mee en wil je doneren? Via het inschrijfformulier is dit heel gemakkelijk! Loop je niet mee, dan kun je hier online doneren.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Voor de kidsrun zijn de kosten per deelnemer €5,- bij betaling vóór 23 september. De kosten kunnen bij inschrijving online afgerekend worden.

Voor de 5km en 10km BergermeerRun zijn de kosten €10,00 bij betaling vóór 23 september. De kosten kunnen bij inschrijving online afgerekend worden. Bij inschrijven na 23 september, dus op de dag zelf, zijn de kosten €15,-

Hoe laat begint de wedstrijd?

De kidsrun (beide afstanden) begint om 13:00 uur en de BergermeerRun 5km en 10km beginnen beide om 14:00 uur

Kan ik mij ergens omkleden?

De gymzaal inclusief kleedkamers is beschikbaar voor de deelnemers. De gymzaal bevindt zich aan de Beethovensingel bij het start- en finishpunt.

Ik kom met de auto naar de BergermeerRun, waar kan ik parkeren?

Deelnemers die met de auto komen, kunnen deze het beste parkeren op een van de parkeerterreinen aan de Jan Ligthartstraat of Comeniusstraat, waar vandaan het te voet slechts een kleine afstand is naar de start.

Ik woon in de Bergermeer, kan ik wel weg met mijn auto?

Indien u tussen 14:00 uur en 15:30 uur uw auto nodig hebt verzoeken wij u vriendelijk (doch ook dringend) om uw auto vóór 14:00 uur buiten het parcours te parkeren zodat u tijdens de wedstrijd veilig en makkelijk kunt wegrijden.

Wat leuk! Kan ik helpen?

Ja graag! We hebben vrijwilligers nodig die helpen met opbouw, begeleiding en opruimen. Graag aanmelden bij Maik Passchier (maik@wijkverenigingbergermeer.nl)

Organisatie

De organisatie van de BergermeerRun is in handen van de Wijkvereniging Bergermeer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maik Passchier via maik@wijkverenigingbergermeer.nl

wvbmWijkverening Bergermeer
www.wijkverenigingbergermeer.nl

Onze sponsors

De BergermeerRun wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors.