Over de BergermeerRun

Na de daverende successen van de voorgaande edities van de BergermeerRun organiseren we dit jaar met trots de derde editie. Op deze pagina leest u er alles over.

Stichting MEE

De BergermeerRun is altijd verbonden aan een goed doel, we lopen natuurlijk niet alleen voor onszelf! Dit jaar is het goede doel: Vrienden MEE. De stichting Vrienden MEE is een innovatiefonds dat het mogelijk maakt om projecten te realiseren voor mensen met een beperking. Voorbeelden hiervan zijn het project Supporters voor SupportersSportWerkt en het Vrienden MEE Sportfonds. Hierbij wordt sport gebruikt om mensen zo normaal mogelijk mee te kunnen laten doen aan de maatschappij.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Voor de kidsrun zijn de kosten per deelnemer €5,- bij betaling vóór 28 september 12:00. De kosten kunnen bij inschrijving online afgerekend worden. Bij inschrijven na 27 september, dus op de dag zelf, zijn de kosten €10,-

Voor de 5km en 10km BergermeerRun zijn de kosten €10,00 bij betaling vóór 28 september 12:00. De kosten kunnen bij inschrijving online afgerekend worden. Bij inschrijven na 27 september, dus op de dag zelf, zijn de kosten €15,-

Hoe laat begint de wedstrijd?

De kidsrun (beide afstanden) begint om 13:00 uur (12:00 aanwezig zijn) en de BergermeerRun 5km en 10km beginnen beide om 14:00 uur (13:00 aanwezig zijn).

Kan ik mij ergens omkleden?

De gymzaal inclusief kleedkamers is beschikbaar voor de deelnemers. De gymzaal bevindt zich aan de Beethovensingel bij het start- en finishpunt.

Ik kom met de auto naar de BergermeerRun, waar kan ik parkeren?

Deelnemers die met de auto komen, kunnen deze het beste parkeren op een van de parkeerterreinen aan de Jan Ligthartstraat of Comeniusstraat, waar vandaan het te voet slechts een kleine afstand is naar de start.

Ik woon in de Bergermeer, kan ik wel weg met mijn auto?

Indien u tussen 14:00 uur en 15:30 uur uw auto nodig hebt verzoeken wij u vriendelijk (doch ook dringend) om uw auto vóór 14:00 uur buiten het parcours te parkeren zodat u tijdens de wedstrijd veilig en makkelijk kunt wegrijden.

Wat leuk! Kan ik helpen?

Ja graag! We hebben vrijwilligers nodig die helpen met opbouw, begeleiding en opruimen. Graag aanmelden bij Maik Passchier (maik@wijkverenigingbergermeer.nl)

Organisatie

De organisatie van de BergermeerRun is in handen van de Wijkvereniging Bergermeer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maik Passchier via maik@wijkverenigingbergermeer.nl

wvbmWijkverening Bergermeer
www.wijkverenigingbergermeer.nl

Onze sponsors

De BergermeerRun wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors.

Betrokken organisaties

Ook deze organisaties helpen met het mogelijk maken van de BergermeerRun

Park de Oude Kwekerij